Met jouw jaarclub op lustrumreis naar Belize is a dream coming true. Geniet van de mooiste, parelwitte stranden en het meest kristalhelder blauwe water van Midden-Amerika! De Caribische wateren van Belize huisvesten het grootste koraalrif op het noordelijk halfrond en bevat een enorme diversiteit aan vissen, sponzen, schaaldieren en planten. Genoeg mogelijkheden voor super chille dagtrips; kanoën, zeevissen, snorkel trips of andere watersporten.

Tevens vind je hier een aantal van de meest indrukwekkende duikplekken ter wereld, vooral als je naar de Blue Hole gaat; een waanzinnige onderwatergrot van zo’n 100 meter diep en met een diameter van 300 meter. Voor de fanatieke duikers wereldwijd een must-see & bucket list material. ’s Avonds lekker met een cerveza, cuba libra of een lekkere tequila genieten van de zonsondergang met chille deuntjes op de achtergrond.

When in Belize, kijk dan wel nog even verder dan het magische rif en de prachtige eilanden met haar witte stranden. Vanaf het vliegveld in Belize City, kun je afreizen naar het westen en hier vind je de mystieke, koloniale stad San Ignacio. Hier in de buurt kan je allerlei outdoor activiteiten doen; zwemmen, kanoën, canopy & much more.

Houd je van hoogtes & klimmen? Er zijn caving & climbing tour mogelijkheden in de buurt van Actun Tunichil Muknal en Barton Creek. Tevens liggen er in de buurt van San Ignacio een aantal indrukwekkende archeologische Maya ruïnes. Denk aan Actun Tunichil Muknal, Cahal Pech, Caracol & Xunantunich, allen zeer bijzonder en de moeite waard om te bezoeken! In zuidelijk Belize vind je het veel bezochte Toledo, bekend om zijn eco-toerisme en bruisende, traditionele Maya-dorpen. Belize heeft dus genoeg te bieden voor jullie lustrumreis in Midden-Amerika.

Lustrumreis Belize in combinatie met Guatemala 

Belize is een topland voor een lustrumreis om te combineren met bijvoorbeeld Guatemala. Geniet eerst van de waanzinnige locaties & activiteiten in Guatemala (Antigua, Lago Atitlan, Semuc Champey & Tikal) en eindig vervolgens heerlijk op de witte stranden van Caye Caulker in Belize. Met een kokosnoot gevuld met rum in je hand, werk je nog even aan de tan en kan je bijkomen van je lustrumreis. Je bent binnen no-time in Belize city, vanwaar je makkelijk terug naar ons heerlijke kikkerlandje kan vliegen.

Wil je meer weten over een lustrumreis naar Belize? Kijk of jouw vraag tussen de veelgestelde vragen staat of mail ons op info@lustrumfiesta.nl. 

Highlights Lustrumreis Belize

San Ignacio

San Ignacio

Hopkins

Hopkins

Punta Gorda

Punta Gorda

Placencia

Placencia

Orange Walk

Orange Walk

Caye Caulker

Caye Caulker

La Milpa

La Milpa

Toledo

Toledo

Neem contact met ons op voor een custom made lustrumreis naar Belize!

Volg ons op social media!

LinkedIn
YouTube
Instagram