Lustrumreis Colombia

Jij gaat dit jaar met je jaarclub op lustrumreis naar Colombia; echt een no-brainer! Dit is wellicht niet het bekendste land van Zuid-Amerika, maar wel hét land waar de Latijns-Amerikaanse cultuur het allerbest tot z’n recht komt. In Colombia vind je een onwijze hoeveelheid aan diversiteit in landschappen. Zo zijn er hoge bergen, jungle, stranden en grote steden. Al met al, een perfecte bestemming voor jouw lustrumreis.

Maar… de belangrijkste reden om naar Colombia te gaan zijn de mensen. Ondanks de donkere geschiedenis van de afgelopen jaren, is de bevolking ontzettend outgoing, optimistisch en vreugdevol. Ze houden wel van een feestje en dat vieren ze ook graag samen met reizigers in Colombia. Daarnaast zijn de Colombianen maar al te nieuwsgierig om te vragen waar je vandaan komt en wat waarom naar het, in hun ogen (ja, ze zijn ook enorm trots), mooiste land ter wereld bent overgevlogen. Echt een land waar je kunt connecten met de lokale bevolking!

Lustrumfiesta laat jou alle plekjes van dit prachtige Zuid-Amerikaanse land zien. Jullie bezoeken tijdens je lustrumreis minimaal een of twee van de grote steden. Clubbing in Bogotá, Salsadansen in Cali of ga op onderzoek uit in Medellín naar echte waardheid achter hit-serie Narcos. Voor hikes en paardrijden kun je terecht in Salento. Als dat niet spannend genoeg is voor je, kun je gaan raften, abseilen, paintballen of paragliden in San Gil.

En het strand dan…? Daarvoor reizen we naar het noorden van Colombia. Hier ga jij op je lustrumreis lekker genieten van de Caribische kust. In Parque Tayrona ga je een uur door de jungle om uit te komen bij een van de mooiste stranden van Latijns-Amerika. Onze persoonlijke favoriet in Colombia is toch wel Cartgena; een koloniaal stadje aan de kust met een geweldig nachtleven. In Cartagena zijn bovendien een enorme hoeveel aan activiteiten te ondernemen zoals: fly-boarden, cooking classes, jetskiën, segway-tours en natuurlijk snorkelen/duiken. Tot slot kun je gemakkelijk een boot pakken naar de betoverende Islas del Rosario.

Lustrumreis Colombia in combinatie met Panama of Ecuador

Een lustrumreis naar Colombia is natuurlijk ook te combineren met een ander land. Je kunt ook beginnen in Panama City, om vervolgens na een vijfdaagse zeiltrip aan te komen in Cartegena. Op deze zeiltrip kom je langs de San Blas Eilanden: een van de mooiste plekjes van Latijns-Amerika. Als je gaat overnachten op deze eilandjes, zul je even vergeten dat de rest van de wereld ook nog bestaat. Zo zie je een stukje Midden-Amerika én Zuid-Amerika. Een andere optie is om Ecuador te combineren met Colombia; je begint dan in Quito, de hoofdstad van Ecuador, en reis je via Cali naar Medellín. Dit zou een mooie trip zijn voor een jaarclub die op zoek is naar meer afgelegen, onbereisde locaties voor haar lustrumreis.

Heb je een vraag over je lustrumreis naar Colombia? Kijk of jouw vraag tussen de veelgestelde vragen staat of mail ons op info@lustrumfiesta.nl.

Lustrumreis Midden-Amerika Panama San Blas Eilanden

Highlights Lustrumreis Colombia

Parque Tayrona

Parque Tayrona

El Cocuy

El Cocuy

San Gil

San Gil

Salento

Salento

Cartagena

Cartagena

Cali

Cali

Bogotá

Bogotá

Medellín

Medellín

Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte lustrumreis naar Colombia!

Volg ons op social media!

LinkedIn
YouTube
Instagram