Lustrumreis Costa Rica; een van oudsher bekende locatie voor lustrumreizen en dat is niet zonder reden! Costa Rica is een stabiel, ontwikkeld land en heeft al sinds 1948 als enige land in de wereld geen leger meer. Make love, not war! Costa Rica staat bekend als het gelukkigste land ter wereld en wij weten wel waarom. Man, wat een fantastisch mooi land. Costa Rica staat bekend om zijn enorm biodiversiteit, prachtige landschappen en heerlijke, uitgerekte stranden.

Costa Rica heeft voor iedere jaarclub of dispuut wat wils; berggebieden, regenwouden, riviergebieden, moerasgebieden, savannes en mooie uitgestrekte stranden aan de Pacifische en Caribische kust. Het rijke ecosysteem van Costa Rica zorgt ervoor dat er een flinke hoeveelheid wildlife is: denk aan apen, tapirs, luiaards, vele vogels en wilde katten. Costa Rica is al jaren een toeristische trekpleister in Midden-Amerika en daardoor makkelijk te bereizen en veilig.

Lustrumreis Costa Rica Midden-Amerika Cahuita

Lustrumreis Jaarclub Costa Rica Midden-Amerika Puerto-Viejo

Voor de actieve lustrum gangers onder ons zijn er tal van activiteiten te ondernemen. Bezoek de indrukwekkende vulkaan Arenal, zipline door de flora & fauna van Monteverde en geniet van de prachtige stranden van Puerto Viejo & Manuel Antonio.

Doe de hoogste bungeejump van Midden-Amerika in Monteverde, ga duiken op een van de mooie diving-sites of raft op één van de woeste rivieren die Costa Rica rijk is. Bezoek een schildpad reservaat in Tortuguero of geniet van het nachtleven in San Jose. In Costa Rica is altijd overal wel iets te beleven, Pura Vida!

Lustrumreis Costa Rica in combinatie met Panama of Nicaragua 

Costa Rica’s buurlanden zijn Panama en Nicaragua. Beide perfecte landen om jouw lustrumreis naar Costa Rica eventueel mee te combineren. Bezoek bijvoorbeeld eerst de betoverende San Blas eilanden, Panama City & Bocas del Toro in Panama voordat je Costa Rica aandoet. Of eindig je reis na Costa Rica in het meer betaalbare Nicaragua: surfen en partyen in San Juan del Sur, Vulkanen beklimmen op Ometepe, stromende lava in Masaya of genieten van koloniaal stadje Granda. Aan jullie de keus!

Wil je meer weten over een lustrumreis naar Costa Rica? Kijk of jouw vraag tussen de veelgestelde vragen staat of mail ons op info@lustrumfiesta.nl.

Clubreis Costa Rica Midden-Amerika Isla Tortuga 

Highlights Lustrumreis Costa Rica

Arenal

Arenal

Manuel Antonio

Manuel Antonio

Cahuita

Cahuita

Monteverde

Monteverde

Tortuguero

Tortuguero

San José

San José

Puerto Viejo

Puerto Viejo

Neem contact met ons op voor een custom made lustrumreis naar Costa Rica!

Volg ons op social media!

LinkedIn
YouTube
Instagram