Lustrumreis Ecuador

Met je lustrumreis naar Ecuador in Zuid Amerika, goed idee! Ecuador ligt op de evenaar en staat bekend om prachtige Galapagos-eilanden, maar Ecuador is nog meer dan dat. Tijdens een lustrumreis in Zuid-Amerika kunnen jullie in dit land de Amazone trotseren, bergen en vulkanen beklimmen en lokale marktjes bezoeken. Daarnaast kun je in Ecuador oude stammen van inheemse bevolkingen bezoeken en héérlijk chillen & partyen in de grote steden of aan de prachtige stranden.

Ecuadoranen zijn relaxt en vinden een feestje op zijn tijd leuk. De grote steden zoals Quito kennen een prachtig nachtleven met heerlijke Latin-hitjes waar je wel een (salsa)dansje op kunt wagen. Stranden zoals Montañita zijn berucht om haar goede feesten, dus wij weten wel zeker dat iedere jaarclub zich hier heel erg goed gaat vermaken.

Naast stranden en feesten heeft Ecuador heel veel te bieden qua cultuur en natuur. Duik de Amazone om wildlife te spotten en stap een bootje in om ongerepte wateren te bevaren. Vervolgens met een slang om je nek piranha’s vissen in de stille wateren van de Ecuadoraanse jungle. Ga lekker mountainbiken of paardrijden rondom de hoogste vulkanen die tevens door de waaghalzen onder jullie beklommen kunnen worden. Of lekker op de culturele tour naar inheemse bevolkingen om tradities en culturen te ontdekken? Verder kan je oud Spaans koloniale steden bezoeken, een salsalesje nemen of die-hard het reggaeton dansen onder de knie krijgen. Lekker hoor!

Natuurlijk hoeft je lustrumreis naar Ecuador alleen maar actief te zijn. Geniet op een van de prachtige stranden met een cocktail of een lokale liter pils voor 2 dollar. Als je zin hebt spring je op je surfboard en pak je een paar golven. Of je gaat lekker hangen in de hangmat met een boek erbij er slurpt een lekkere cocktail uit een kokosnoot. Kortom: voor ieder wat wils op lustrumreis in Ecuador.

Lustrumreis Ecuador in combinatie met Colombia

Een lustrumreis naar Ecuador is natuurlijk ook te combineren met een ander land. Voornamelijk Colombia is erg leuk om een reis naar Ecuador mee te combineren. Je vliegt met je clubgenoten naar de hoofdstad Quito, om vervolgens weer naar Nederland te vliegen vanuit Cartagena, Bogotá of Medellín! Wil je twee (of meer) landen tijdens jouw lustrumreis combineren, dan kunnen wij je advies geven over welke landen voldoen aan jullie wensen.

Heb jij meer vragen over een lustrumreis naar Ecuador? Kijk of jouw vraag tussen de veelgestelde vragen staat of mail ons op info@lustrumfiesta.nl.


Highlights Lustrumreis Ecuador

Cotopaxi

Cotopaxi

Quito

Quito

Tena

Tena

Montañita

Montañita

Baños

Baños

Galapagos

Galapagos

Otavalo

Otavalo

Chimborazo

Chimborazo

Benieuwd naar een custom made lustrumreis naar Ecuador? Neem contact met ons op!

Volg ons op social media!

LinkedIn
YouTube
Instagram