Op lustrumreis met je dispuut of jaarclub naar het mooie, pure El Salvador? Top! El Salvador staat bekend om haar uitgerekte stranden aan de Pacific Ocean, surfen en haar bergachtige (vulkaan) landschap. Een van de meest bekende spots is Playa El Tunco: Een super chill surfersdorp met een overvloed aan goede golven en vette beachparty, heerlijk om een paar dagen golfen te pakken en biertjes te drinken. De hoofdstad San Salvador, gelegen tussen verschillende vulkanen, kent een bruisend nachtleven waar je lekker kan partyen met je clubgenoten. Probeer hier de meest heerlijke Horchata’s (een shake gemaakt van rijst en “Morro” zaden) en Cebada’s (een mierzoet roze gerstdrankje). Reis over de Ruta de Las Flores, langs bloeiende koffie boerderijen, zip-line locaties in het regenwoud en mooie stadjes zoals Juayua (bekend om haar weekend food festival) en Ataco (de thuisbasis van levendige muurschilderingen).
Lustrumreis Jaarclub El Salvador Parque Nacional Los Vulcanos 

Clubreis El Salvador Midden-Amerika El Tunco 
De adembenemende landscapes van El Salvador zijn gevuld met vulkanen, meren en bergen, voor ieders wat wils dus tijdens een lustrumreis. Milieuvriendelijk georiënteerde, community-based organisaties bevorderen het eco-toerisme en hierdoor zijn er een flink aantal mooie, afgelegen parken met stranden en bossen verspreid over het land. El Bosque Impossible is een goed onderhouden en bijna verlaten nationaal park met een ongekende biodiversiteit. Denk aan Montecristo Cloud Forest, een schilderachtig vissersdorp met een ongelooflijke lokale gastvrijheid, en het afgelegen coconut island La Isla de Méndez. 

Lustrumreis El Salvador in combinatie met Nicaragua of Guatemala 

Kortom, El Salvador is een heerlijk land om te genieten van de uitstekende surf, voor het beklimmen van vulkanen en om lekker te partyen in het fijne El Tunco en het bruisende San Salvador. Je kan een lustrumreis naar San Salvador prima combineren met  een trip Nicaragua of Guatemala. Ga in Nica vulcanoboarden, partyen in San Juan del Sur en bezoek het mooie, koloniale Granada. In Guatemala kun je je lustrumreis combineren met het bekijken van Maya tempels, verschillende outdoor activiteiten in de jungle en het beklimmen van een vulkaan!

Wil je meer weten over een lustrumreis naar El Salvador? Kijk of jouw vraag tussen de veelgestelde vragen staat of mail ons op info@lustrumfiesta.nl.

 

Highlights Lustrumreis El Salvador

Santa Ana

Santa Ana

Alegría

Alegría

Tazumal

Tazumal

San Salvador

San Salvador

Parque Nacional Los Volcanos

Parque Nacional Los Volcanos

Montecristo Cloud Forest

Montecristo Cloud Forest

Lago de Coatepeque

Lago de Coatepeque

Playa El Tunco

Playa El Tunco

Wil jij een op maat gemaakte lustrumreis naar El Salvador? Neem contact met ons op!

Volg ons op social media!

LinkedIn
YouTube
Instagram