Heerlijk met je jaarclub op lustrumreis naar Guatemala? Si! Echt één van onze all-time-favourites! We kennen dit land ondertussen als ons broekzak en kunnen hier de allervetste activiteiten voor jullie regelen. Tukken op een vulkaan, jaarclubdiner op het strand, inburgeringscursus, fiesta’s in leuke steden, kamperen in de jungle. Noem het maar en wij fixen het!

De hoeveelheid culturele en geografische diversiteit die dit land bezit is echt verbijsterend. Guatemala is de thuisbasis van oude Maya tempels, koloniale Spaanse steden, in de wolken gehulde berg-dorpjes en een levendige Caribische lifestyle aan de kust. Guatemala heeft actieve, rokende & lava spugende vulkanen, tal van watervallen & rivieren en uitgerekte stroken van wilde jungle. Ideaal jullie gruwelijke en onvergetelijke lustrumreis in Midden-Amerika!

We nemen jullie mee naar het prachtige Antigua, waar je kan genieten van de Latin cultuur. Salsa dansen, lokale cuisine, flink op stap om het nachtleven van Guatemala te trotseren. We nemen jullie mee naar het donkere strand in El Paredon, waar je kan (leren) surfen en kan genieten van een adembenemende zonsondergang. Lake Atitlan staat ook op de planning. Een adembenemend mooi kratermeer omringd door torenhoge vulkanen. Vaar met een bootje over dit meer, doe een kookcursus of ga cliff diving met je jaarclub. Semuc Champey, welcome to heaven! Vette caving tour, tubing, rafting en party als jullie dit willen.

Last, but not least, Tikal. Heart of the Mayan world. In het hart van Guatemala leeft de Maya cultuur nog volop en dit zie je, naast de Maya overblijfselen, ook terug in de bevolking. Leer over de Maya cultuur en geniet van de bizar mooie tempels en zonsondergang in Tikal of Yaxha.

Lustrumreis Guatemala in combinatie met Belize of Honduras

Het perfect einde van je Guatemala trip is in onze ogen het strand in Belize. Geniet hier nog een paar dagen met je billen op de witte stranden van Caye Caulker. Drink een cocktailtje uit een kokosnoot en werk nog even aan je tan. Ook kan je er voor kiezen om naar Honduras te reizen en via de ruïnes van Copan en natuurpark Pico Bonito naar Utila of Roatan af te reizen. Ook een hele leuke route.

Wil je meer weten over een lustrumreis naar Guatemala? Kijk of jouw vraag tussen de veelgestelde vragen staat of mail ons op info@lustrumfiesta.nl.

Highlights Lustrumreis Guatemala

El Paredón

El Paredón

Antigua

Antigua

Semuc Champey

Semuc Champey

Lago Atitlán

Lago Atitlán

Tikal

Tikal

Chichicastenango

Chichicastenango

Rio Dulce & Livingston

Rio Dulce & Livingston

Quetzaltenango

Quetzaltenango

Wil jij een custom made lustrumreis naar Guatemala?

Neem contact met ons op!

Volg ons op social media!

LinkedIn
YouTube
Instagram