Hola Amigos, op lustrumreis naar Mexico? Buen Idea! Mexico is, met meer dan 20 miljoen buitenlandse bezoekers per jaar, een van de populairste vakantiebestemmingen ter wereld. Wij hebben er al heel wat weekjes doorgebracht in ons leven en kunnen jullie verzekeren dat dit een perfecte bestemming is voor jullie lustrumreis. Waarom dan op lustrumreis naar Mexico? Dit prachtige land is beroemd om haar tequila, de Azteken, Salma Hayek, Drug Wars, Lucha Libre, Corona bier en de badplaatsen aan de Stille Oceaan en de Caribische kust. Van leipe stranden tot oude archeologische sites, you name it. Mexico heeft voor elke soort reiziger iets te bieden en jullie gaan het hier met je dispuut of jaarclub zeker naar jullie zin hebben! Wij stellen samen met jullie de perfecte reis naar Mexico samen. Door de veelzijdigheid van dit land wordt het sowieso een onvergetelijke lustrumreis.

Lekker tequilatjes klappen dus, Amerikaanse toeristen versieren, af en toe wat cultuur snuiven, tannen op het strand en altijd een lekker koud Coronaatje in je hand. Hmmm lekker, wat wil je nog meer?

 

 

Mexico kent naast de stranden en fiesta’s ook een mooie culturele kant die je tijdens je lustrumreis kan verkennen. De regio van Yucatán is als een kist vol van culturele schatten, deze Mexicaanse staat is rijk aan archeologische oude Maya dorpen en kent gevarieerde natuurlijke landschappen. Maak een duik in de geschiedenis in Merida (ook bekend als de ”White City”), Chichén Itzá, of Uxmal. Avonturiers zullen de voorkeur geven om zich te bevrijden uit de drukte en voelen in hun eigen element tijdens het verkennen van het grote aantal natuurlijke bronnen, grotten, lagunes en stranden in het prachtige Yucatán. Verder heb je nog mooie plekken voor jullie lustrumreis zoals Bacalar, San Cristobal en Palenque.

Lustrumreis Mexico in combinatie met Guatemala 

Je kan je lustrumreis naar Mexico ook combineren met bijvoorbeeld Guatemala. Sluit jullie lustrumreis af met de inheemse cultuur die Guatemala jullie te bieden heeft, beklim een vulkaan en bezoek Tikal; Heart of the Maya world.

Wil je meer weten over een lustrumreis naar Mexico? Kijk of jouw vraag tussen de veelgestelde vragen staat of mail ons op info@lustrumfiesta.nl.

Lustrumreis Mexico Midden-Amerika Isla Holbox 

Highlights Lustrumreis Mexico

San Cristóbal de Las Casas

San Cristóbal de Las Casas

Palenque

Palenque

Mexico City

Mexico City

Chitzén Itzá & Merida

Chitzén Itzá & Merida

Bacalar

Bacalar

Tulum

Tulum

Playa del Carmen

Playa del Carmen

Isla Holbox

Isla Holbox

 

Neem contact op voor een custom made lustrumreis naar Mexico!

Volg ons op social media!

LinkedIn
YouTube
Instagram