Lustrumreis Nicaragua

Met je jaarclub of dispuut op lustrumreis naar Nicaragua, good choice! Nicaragua is bij uitstek een toplocatie voor jullie lustrumreis; Veilig, altijd warm, betaalbaar (!), divers landschap, een rijke historie met ontzettend mooie, oude gebouwen, leuke activiteiten en ook nog eens een leipe party scene. Teun heeft zelf een tijdje in Nicaragua gewoond en gewerkt en daardoor kent hij dit land supergoed; de leukste plekjes, de mooiste hotels & hostels, contacten in de lokale reisindustrie & partyscene en much more!

Nicaragua wordt ook wel het land van de stranden, meren en vulkanen genoemd. Je kunt op verschillende vulkanen een hike doen en zelfs stromende lava spotten! Nicaragua wordt ook wel eens het nieuwe Costa Rica genoemd, vanwege de grote opkomst in toerisme, haar mooie stranden en fijne plekjes. Het mooie van Nicaragua is dat het momenteel nog super betaalbaar is, dat er veel jonge backpackers zijn en er daardoor altijd een bruisende, leuke atmosfeer is! De bevolking van Nicaragua is gemoedelijk, goedlachs en verwelkomend. Na hun donkere verleden van burgeroorlogen is men nu eager om de schoonheid van hun land te delen met toeristen, met jullie!

Lustrumreis jaarclub Nicaragua Midden-Amerika Vulcanoboarding

Nicaragua heeft een aantal prachtige, oude steden waar een heerlijk Latin-American sfeertje heerst. Een must-see voor jou en je jaarclub of dispuut, vanwege de architectuur en musea, de leuke fiestas, maar ook voor het onderdompelen in de Latin cultuur. In het binnenland ligt het grootste meer in Midden-Amerika: hier ligt een waanzinnig, mooi groen eiland, genaamd Ometepe. Ometepe bestaat uit maar liefst twee vulkanen, de Maderas en Concepcion, die je beide kan beklimmen, heel cool!

De Pacific Coast van Nicaragua is één van de beste surf plekken in de wereld! Uitgestrekte stranden, hoge golven en een heerlijk strandleven, dit maakt Nicaragua een populaire plek voor surfers, beginnende maar ook ervaren surf dudes & chicks weten Nica al jaren te vinden. Verder staat het land bekend om zijn goede rum (Flor de caña!), pure Latin culture en natuurlijk zijn gruwelijke nightlife! Nicaragua is hierdoor een erg populaire spot geworden voor lustrumreizen in Midden-Amerika, ideaal voor een onvergetelijke clubreis!

Lustrumreis Nicaragua in combinatie met Honduras, El Salvador of Costa Rica

Je kan je lustrumreis naar Nicaragua prima combineren met een uitstapje naar Honduras, El Salvador of Costa Rica. Na dat je genoten hebt van de party & mooie stranden in San Juan del Sur, de vulkanen op Ometepe, de sfeer in Granada, het vulcanoboarden in Leon of de Canyon van Somoto, kan je de reis vervolgen naar een van deze mooie buurlanden, ieder met hun eigen karakter. Costa Rica is ontwikkeld en staat bol van de flora & fauna. El Salvador is wat ruwer en vergelijkbaar met Nicaragua, je kan hier nog wat mooie stranden bezoeken, partyen in San Salvador of de vulkaan bij Santa Ana beklimmen. Of ga naar de ruwe parel Honduras; doe een tour onder de Pulhanpazak waterval, ga wildwater raften in he mooie natuurpark Pico Bonito en eindig met je billen op een van de idyllische Bay islands: Utila of Roatan!

Wil je meer weten over een lustrumreis naar Nicaragua? Kijk of jouw vraag tussen de veelgestelde vragen staat of mail ons op info@lustrumfiesta.nl.

Lustrumreis Jaarclub Nicaragua Midden-Amerika Corn Islands

Highlights Lustrumreis Nicaragua

Estelí

Estelí

Corn Islands

Corn Islands

Jinotega & Matagalpa

Jinotega & Matagalpa

San Juan del Sur

San Juan del Sur

Isla de Ometepe

Isla de Ometepe

Granada

Granada

León

León

Somoto

Somoto

Wil jij een custom made lustrumreis naar Nicaragua?

Neem contact met ons op!

Volg ons op social media!

LinkedIn
YouTube
Instagram