Ohhh, lekker op lustrumreis naar het exotische Panama! Panama grenst ten noorden aan Costa Rica en ten zuiden aan Colombia, dicht bij de evenaar dus altijd lekker warm. Panama heeft palmbomen, witte stranden, mini-eilandjes, helder blauw water, mooie natuurparken en leuke fiestas. Ook bekend is natuurlijk het Panama-kanaal, gelegen op het smalste punt tussen de Caribische en Pacifische zee. Het indrukwekkende kanaal, belangrijk voor de logistiek en het wereldwijde zeecontainer vervoer, is afgelopen jaar opnieuw uitgebreid voor grotere schepen.

Panama kent een heerlijke mix van Zuid- en Midden-Amerika en heeft bovendien Westerse en Caribische invloeden, een interessant combinatie dus. Panama kent een aantal heerlijke trekpleisters die jij met je jaarclub of dispuut kan bezoeken. Chillen op het strand, actief hiken en surfen, lekker eten, partyen en een fijne cultuur maakt Panama tot een heerlijke plek voor een lustrumreis.

Denk aan de idyllische San Blas eilanden, holy shit, wat een lekker plekje is dit. Kleine paradijselijke eilandjes van ongeveer 50 meter lang, bestaande uit wit zand, palmbomen en een adembenemende horizon (zonsopgang & zondsondergang!). Geniet van een sappige kokosnoot, lokaal eten, springende dolfijnen en de mooiste sterrenhemel die je ooit zal zien. In Santa Catalina kan je fijn surfen en door de vele verschillende soorten golven is het geschikt voor elk niveau. Prima plekje om te leren surfen dus!

In Boquete kan je genieten van het mooie natuurpark, lekker hiken en actief bezig zijn. Geniet verder van de dikke parties in Panama-city en in het altijd gekke Bocas Del Toro. In de city vindt je de wat meer sophisticated, high-end clubs waar je een beetje fancy kan partyen. In Bocas del Toro beland je in een tropisch backpackers paradijs waar je de perfecte combo van surfen en fissa hebt. Ideaal voor jou en jaarclub dus!

Lustrumreis Panama in combinatie met Costa Rica

Een lustrumreis naar Panama kan je combineren met een uitstapje naar Costa Rica. Na dat je in Panama hebt genoten van Panama city, het paradijs van de San Blas eilanden en de fiesta in Bocas del Toro, kan je de trip voortzetten in Costa Rica. Begin in het bruisende Puerto Viejo, vervolg je weg naar de ziplines in het magisch Monteverde, lekker chillen op het strand in Manuel Antonia en sluit af in de HUB San Jose, vanwaar je weer naar Holanda zult reizen.

Wil je meer weten over een lustrumreis naar Panama? Kijk of jouw vraag tussen de veelgestelde vragen staat of mail ons op info@lustrumfiesta.nl.

Lustrumreis Midden-Amerika Panama Coiba

Highlights Lustrumreis Panama

Darien

Darien

Coiba

Coiba

Panama Canal

Panama Canal

Panama City

Panama City

Boquete

Boquete

Bocas del Toro

Bocas del Toro

Santa Catalina

Santa Catalina

San Blas Eilanden

San Blas Eilanden

Wil jij een unieke custom made lustrumreis naar Panama?

Stuur ons een berichtje!

Volg ons op social media!

LinkedIn
YouTube
Instagram