Lustrumreis Peru

Met jouw jaarclub of dispuut een onvergetelijke lustrumreis maken naar Peru, de parel van Latijns-Amerika. Dat is misschien wel eens het beste idee dat je ooit hebt gehad. Dit land heeft namelijk bijna alles te bieden. Naast dat de Inca’s hier hun footprints achtergelaten hebben kun je hier genieten van al het moois dat Mother Nature gemaakt heeft. Een uitgestrekte woestijn die doorloopt tot aan de kust, tot aan ijzige bergtoppen en natuurlijk the jungle!

Aan avontuur ontbreekt het in ieder geval niet in Peru. Met je club vette tochten maken in de jungle, in het Andes-gebergte en op vulkanen zijn nog maar het topje van de ijsberg (die ze hier ook hebben). Ontdek de rijke geschiedenis van de Spanjaarden en natuurlijk de Inca’s die hier duizenden jaren hebben geleefd en een prachtig rijk hebben opgebouwd. Hoe tof is het om te kunnen pilsen in de bruisende steden van Peru? 

Peru heeft een aantal steden waar je meer cultuur kunt snuiven dan je lief is. Deze steden lenen zich als de perfecte locaties om een paar dikke party’s mee te pakken met je jaarclub of dispuut. Deze cultuur is natuurlijk ook te vinden hoog in de lucht. Denk aan the hidden gem: Machu Picchu in het Andes-gebergte. De koloniale geschiedenis heeft zich gemengd met de inheemse Inca-cultuur waardoor Peru vol zit met een diversiteit aan cultuur, food en sights.

Een lustrumreis naar Peru zou zomaar het meest avontuurlijke kunnen zijn wat je ooit gaat beleven. In de woestijn racen in buggy’s tegen je clubgenoten of rustig met je sandboard naar beneden roetsjen. Aan de oostkant van het land begint de Amazone en laat je helemaal in je element komen wanneer je hier doorheen trekt of vaart. Mooie trekkingen maken in de Colca Canyon of the Inca Trail lopen zorgt voor de ultieme belevenis met jouw jaarclub of dispuut.

Lustrumreis Peru in combinatie met Bolivia of Ecuador

Een lustrumreis naar Peru is ook te combineren met Bolivia of Ecuador. Met name de combinatie met Bolivia is erg interessant. Je reist dan van Cuzco via Puno door naar La Paz en vanaf daar kun je doorreizen naar de beroemde zoutvlaktes. Of je reist door naar Ecuador waar je de amazone in kan duiken, koloniale steden bezoekt of lekker gaat chillen aan het strand. Een heerlijke afsluiter van jouw lustrumreis!

Wil je meer weten over een lustrumreis naar Peru? Kijk of jouw vraag tussen de veelgestelde vragen staat of mail ons op info@lustrumfiesta.nl.

Highlights Lustrumreis Peru

Lake Titicaca

Lake Titicaca

Arequipa

Arequipa

Cuzco

Cuzco

Machu Picchu

Machu Picchu

Paracas

Paracas

Amazone Jungle – Iquitos

Amazone Jungle – Iquitos

Huacachina, Ica

Huacachina, Ica

Lima

Lima

Neem contact op voor een unieke custom made lustrumreis naar Peru!

Volg ons op social media!

LinkedIn
YouTube
Instagram